Dobře padnoucí sportovní prádlo ovlivňuje váš výkon víc, než byste čekali

Krása ženy vychází z venku. Silná osobnost, sebevědomí, humor a překvapující myšlenky a názory dělají z ženy tu správnou femme fatale. Avšak ruku v ruce s tím jde i péče o zevnějšek. Krása je totiž složená z obou. Nemusíte mít tělo modelky, abyste byla označená za nádhernou ženu. Ale je třeba o sebe pečovat. 

Jak být krásná

Pravidelná péče o vlasy a pokožku se časem projeví. Vlasy jsou hebké a lesklé, pokud jim čas od času dopřejete péči v podobě zábalů a vyživujících masek. Pokožku je vhodné také hydratovat a pravidelně obrušovat peelingem. Ruku v ruce se sebevědomím, které vlastně tvoří tu hlavní složku vnímání sebe sama, je kondice a pevné tělo. Velmi štíhlá žena nemusí mít takovou kondičku jako žena při těle. Na to je třeba dávat pozor. 

Sportem ke zdraví

Sport můžete provozovat v každém věku a období. A nemusíte hned trénovat na olympiádu. Jde o kvalitní trávení volného času a o zdraví. Někdy to pomůže shodit nějaké to kilo navíc po porodu, jindy se potřebujete hýbat kvůli rekonvalescenci po zranění a operaci, někdy zase lidé sportují kvůli samotě. Ty důvody mohou být různé. Ale pravdou je, že vždy se vám bude lépe hýbat, když budete mít kvalitní sportovní oděv. 

Jak se obléci na sport

Spodní prádlo je velmi důležité. Hlavně ženy s větším poprsím jistě ocení sportovní podprsenky, které jim pomohou eliminovat otřesy a pohupování ňader. Některé druhy se dají nosit samostatně jako vršek sportovního oděvu. Mají totiž krásné látky i zpracování a ženy se tak nemusí potit při běhání v několik vrstvách oblečení.

 

  

Pohodlné prádlo

Na určité sporty se vyplatí i oblékat tomu určené druhy spodního prádla i vrchních svršků. Na běhání, míčové hry, horolezectví a na všechny adrenalinové a dynamické sporty je třeba mít prsa pevně sepnutá. Ale pokud jdete třeba na hodinu protahování jako je pilates, nebo jdete tělo lámat do ásan pozic v józe, postačí yoga podprsenka, která umožní volnější pohyb

 

Pokud žena necvičí před těhotenstvím, po porodu jistě začne. Tělo je povolené, a ne všechna těhotenská kila navíc zmizí mávnutím proutku. Proto je potřeba trochu svaly zpevnit a tělo vrátit alespoň do původního stavu. Pak takové maminky ve velkém shání kojící sportovní podprsenky, které umožní v případě potřeby jednoduše nakrmit své hladové miminko. Stačí se domluvit s partnerem a maminka může jít běhat v dosahu kočárku.

U sportu, a nejen u něj, je velmi důležité pohodlí v dolních partiích těla. V teplém počasí a při námaze se ženy nepříjemně potí. Spodní prádlo by tak mělo být prodyšné a pohodlné. Oblíbené jsou i bezešvé varianty. Postačí však kvalitní bavlněné kalhotky, které vše výše uvedené dokonale splňují. 

  

Sportovní prádlo lze nosit i mimo tělocvičnu

Myslete na to, že sportovní věci užijete i při běžných činnostech. Jedete s rodinou na projížďku? Pak si oblečte sportovní podprsenku a až budete někde na louce odpočívat, můžete si bez problémů sundat triko. Bavlněné kalhotky si jistě oblíbíte i na běžné nošení a jiné už nebudete chtít. Jsou totiž extra pohodlné.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz