Každá žena si zaslouží pěkné spodní prádlo

Ženské tělo je plné oblých křivek. Některá žena je hubená, jiná při těle. Každé tělo je krásné, pokud je vhodně oblečeno. Samozřejmě zde jde i o zdraví, ale pokud je žena trochu oplácanější a má kulatější boky, je stejně sexy jako ta, která má pevně vytesané svaly na břiše nebo má pas jako vosa. A všechny si zaslouží pěknou podprsenku i kalhotky.

Spodním prádlem přitáhněte pozornost tam, kde potřebujete

Křivky je třeba pozvednou a zdůraznit. Na každé postavě najdete klady i negativa. Dámy s pevným poprsím sluší výstřihy, se štíhlýma nohama zase krátké sukně a s kulatým zadečkem si mohou dovolit upnuté kalhoty. Vždy je třeba vyzdvihnout to, co se vám na sobě nejvíce líbí, a tím upozadit to ostatní

Jsou bohužel mezi námi ženy, které si nevěří a o svůj vzhled pak moc nepečují. Spodní prádlo nosí do roztrhání, na kalhotkách jim vylézají gumičky a v krajce mají díry. Jenže to jim moc nepřidá. Sebevědomí se zvyšuje už jen tím, že na sobě máte pěkné spodní prádlo, které vám padne jako ulité. Přestaňte myslet na druhé, ale upněte pozornost i na sebe. Jak vypadá krásná šťastná žena, která je spokojená sama se sebou?

Štíhlé i plnoštíhlé postavy jsou přitažlivější v pěkném prádle

Můžete být zástupkyní jak Twiggy žen, tak představitelek korpulentních postav jako je třeba Halina Pawlowská. Hlavní je nosit se s grácií. 

Vydejte se tedy do obchodu a pořiďte si dobře padnoucí prádlo. Jestli bude beze švů, s krajkou či jiným zdobením, je už na vás. Ale hlavně jej noste. Nenechávejte si pěkné oblečení na dobu až půjdete do divadla. Klidně si krajky, perly, podvazky nebo třeba korzety oblečte pod oděv do práce. Uvidíte, jak z vás bude sršet sexsepeal. Jen vy budete vědět, o co jde, ale úsměv vám bude slušet a rozjasní vás. Sami se přesvědčte, že pěkný oděv ovlivňuje i vaši náladu.

K nošení krajkového prádla není třeba speciální příležitosti

Každá žena si zaslouží pěkné spodní prádlo, a nejen to. Někdy je v podvědomí společnosti taková představa, že pěkně se oblékat může jen svobodná bezdětná žena. Matky už přece muže ulovily. Ale zapomíná se na to, že matka je zároveň i milenka. A té by to mělo slušet stejně jako před mateřstvím. A zvláště ony potřebují pěkně pozvednout povadlé poprsí, schovat vytahané bříško a dodat odvahu k sebeprezentaci.

Každému tělu sluší něco jiného. Je tedy potřeba zkoušet možnosti a jistě si najdete to své, které vám bude lichotit.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz